Welkom bij Meulenhoff Schoenen

Meulenhoff Schoenen

Sinds 1982 het adres in hartje Maastricht voor herenschoenen van kwaliteit, waar passend advies en persoonlijke aandacht voor u centraal staan.

In de winkel
én de webshop

Ons uitgebreide assortiment herenschoenen kunt u in onze sfeervolle winkel aan de Wolfstraat 23 te Maastricht én in onze overzichtelijke webshop vinden. Hier kunt u gemakkelijk filteren op merk, lengtemaat (van maat 37 t/m maat 51) én breedtemaat (G, H en K).
Bezoek onze webshop hier en vind ons grote assortiment herenschoenen van onder meer Mephisto, Loake, Berwick, Rehab Footwear, Art Shoe Mafia, Ambiorix, Berkelmans, Paraboot, K-Shoes, Sioux, Sebago, Rockport, Rembrandt, Rohde, Solidus en Steptronic. Met gratis verzending voor bestellingen in Nederland vanaf €100,-!

Merken

Merken

Maatwerk

3d657437-de09-4500-8197-7fb030b69231

Over ons

Over

Meer dan 40 jaar schoenen in Maastricht

In 1982 openden Wim en Marlaine Brekelmans aan de Wolfstraat 23 te Maastricht de herenschoenenzaak Brekelmans Schoenen, een begrip in Maastricht. In 2010 nam Carlo Meulenhoff deze bijzondere speciaalzaak van hen over onder de naam Meulenhoff Schoenen. Daardoor bestaat er inmiddels een rijke historie van herenschoenen aan de Wolfstraat 23. Lees hier meer over onze achtergrond in en liefde voor schoenen van kwaliteit, overzichtelijk op een rijtje gezet in een tijdlijn.